RPG Charmed
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jonathan Williamson

2 posters

Go down

Jonathan Williamson Empty Jonathan Williamson

Objavlja  Jonathan Williamson Ned Apr 24, 2011 12:24 pm

*JONATHAN WILLIAMSON*
*zaupanje vodi v smrt*
*Jonathan Williamson Chace-crawford*

OSNOVNO:
-Polno ime in priimek:
Jonathan Leon Williamson
-Starost:
19 let
-Domovina:
L.A.
-Rojstni dan:
8.11
-Moči:
Poleg osnovnih sposobnosti čarovnice; torej čaranja, mešanja napojev in iskanja s pomočjo kristalov, ima Jonathan še moč molekularne dispersie (molecular dispersio). Torej moč, s katero lahko osebe in predmete spremeni v prah, vendar je ne uporablja preveč pogosto, saj ni preveč navdušen nad uničevanjem demonov. Od obeh staršev, pa je podedoval še rekonstrukcijo, ki pa deluje samo takrat, kadar ga kdo poskuša »razstreliti«. Nekaj časa se je med obiski svoje tete na podeželju učil še astralne projekcije, vendar mu do sedaj, še ni uspelo, je pa za nekaj časa krožil po svetu v nevidni obliki, in "svetoval" ljudjem.
-Face Claim:
Chace Crawford.

OSTALO:

-Izgled:
Jonathan, oziroma Johhny, kakor ga radi kličejo redki prijatelji je na videz dokaj privlačen. Osupljive nebeško modre oči, svetlo rjavi lasje, ter telo grškega boga. Iskreno rečemo, da je narava obdarila Jonathana z nadvse očarljivim izgledom. Po njegovem mnenju, se oblači kot vsak povprečni najstnik, vendar se globoko moti. Če bi si pogledali njegovo omaro, bi namreč v njej našli sama uradna oblačila. Kravate, vseh možnih barv, črtaste srajce, plašče, uradniške hlače, pa tudi celo metuljčke. Ni ravno navdušen nad preprostimi jopicami, ali pa jeansom, katerega obleče samo kadar lovi demone. Kljub temu, da ima že po telesni strukturi tako čudoviti telo, pa seveda tudi zelo pazi kaj je, ter tudi redno telovadi. S sabo v žepu, nosi tudi manjši nož, s katerim se vsaj ponavadi obrani različnih napadalcev.

-Karakter:
Prva stvar, ki bi jo verjetno morali povedati o njem je to, da je zelo previden. Vedno natančno pretehta čisto vsako besedo, odločitev in dejanje. Zaradi demonske matere, je močno povezan z podzemljem, ter tudi redno sprejema novice. Zelo radodaren, prijazen, ter pripravljen narediti čisto vse za svoje prijatelje, ki mu pomenijo največ na svetu. Če bi se moral opredeliti na dobro ali slabo stran, se vsekakor ne bi mogel, saj kljub svojemu poreklu ni ljubitelj demonov. Preprosto deluje na svoji strani. Kljub svojemu poreklu, torej kot sinu demonke in feniks čarovnika, Jonathan ni tako prekleto hladnokrven. Ima zelo nizko samozavest, in se redno obkroža z krogom istim krogom prijateljem, saj ne mara preveč spoznavati novih ljudi. Predvsem zaradi prepričanja, da si tujci o njemu takoj ustvarijo slabo mnenje. Po besedah njegovega očeta, je veliko razočaranje, saj je prvi feniksov čarovnik v rodbini Williamson, ki se ni odločil za pot plačanega morilca.

-Življenjski cilj:
Nekaj doseči, storiti, seveda je ta cilj, za sedaj še skrit očem ostalih.
-Stan:
Samski.
-Hobiji:
Navdušen nad branjem knjig vseh vrst, telovadbo in rastlinami, kar se sliši dokaj čudno. V svojem stanovanju goji namreč pravi vrt.

-Družina:
Mati Michelle, višja demonka, z mnogo močmi, med drugim rekonstrukcijo in telekinezo. Oče Victor, feniks čarovnik, elitni morilec, ki pa je umrl med misijo, neumnež je namreč mislil, da se bo lahko preprosto pojavil za vodjo Merkurijevih demonov, ter jo preprosto pokončal. Jonathan ima še starejšo sestro Myrcelle, ki pa je poročena z demonom Nathanielom, s katerim ima sina po imenu Lucas. Ima pa tudi mlajšega brata, Nicholasa, ki pa ga redno obiskuje, ter je plačani morilec, tako kot njegov oče.
-Šola:
Čarovniška šola, od 8 leta naprej.
-Predstavitev moči:
(kakšen YouTube link): https://www.youtube.com/watch?v=Qlr0oJce274 Piper; molecular combustion, vendar Jonathan človeka ne razstreli ampak ga preprosto spremeni v prah. Ko pa ga kdo razsteli, pa se preprosto razblini v prah, ter se nekaj trenutkov pojavi spet.

-Življenjepis:
Jonathan Leon Williamson se je rodil kot drugi otrok, v pet člansko družino, ki so jo takrat sestavljali Michelle, Victor in štiriletna hčerka Myrcelle. Že kot otrok v maternici, je s pomočjo svoje matere prikazal nenavadno moč; molekularno dispersijo, ki pa se je pokazala tako, da je njegova mati ob nenadnih krčih v trebuhu spremenila v prah prav vse kar ji je prišlo pod roke. Odraščal je kot čisto vsak normalen čarovniški otrok, v zavetju svoje družine na podeželju, skupaj še z 3 drugimi čarovniškimi družinami. Takrat se je tudi prvič zaljubil. Normalno se je razvijal do osmega leta, takrat pa je umrl njegov oče in Jonathan je za nekaj časa čustveno nazadoval. Odpovedal se je prijateljem, ter se poglobil globlje vase, ter tako »premagal« kruto naravo demonov in feniksovih čarovnikov. Leto pozneje je začel obiskovati čarovniško šolo, po končanem šolanju pa si je našel službo, ter si najel stanovanje. Sedaj pa čaka na naslednji premik v "velikem načrtu".

Jonathan Williamson

Število prispevkov : 10
Join date : 24/04/2011

Nazaj na vrh Go down

Jonathan Williamson Empty Re: Jonathan Williamson

Objavlja  Luke Halliwell Ned Apr 24, 2011 12:28 pm

Super opis, si sprejet Wink
Luke Halliwell
Luke Halliwell

Število prispevkov : 167
Join date : 22/04/2011
Age : 26

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu