RPG Charmed
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Luke Halliwell

Go down

Luke Halliwell Empty Luke Halliwell

Objavlja  Luke Halliwell Sob Apr 23, 2011 7:32 am

*LUKE HALLIWELL*
*V življenju je nekatere stvari težko sprejeti. Zaupaj srcu in uspelo ti bo.*

Luke Halliwell Gaspard%2Bulliel


OSNOVNO:
-Polno ime in priimek: Luke Halliwell
-Starost: 17 let
-Domovina: L.A.
-Rojstni dan: 20.12.
-Moči: Ima moč telekiteze, teletaktičnega presvetljevanja, telepatije, raztreljevanja predmetov in presvetljevanja, prav tako lahko zdravi (v omejenih količinah) in projicira pajkovo mrežo. Nekateri trdijo da je veliko močnejši od svojega brata, saj je bila njegova mama Piper takrat najmočnejša čarovnica, oče Leo pa je bil Starešina.
-Face Claim: Gaspard Ulliel

OSTALO:
-Izgled: Luke je osupljivo lep tako kot vsi Beli Angeli. Ima svetlorjave lase, ki mu segajo do tilnika, njegove obrvi pa lepo povdarijo njegove svetlomodre oči. Visok je 183 centimetrov, tehta pa 73 kilograme. Ima športno postavo, sicer pa je vitek in močan. Najraje je oblečen v tri četrt hlače, obut je v umazano bele Allstarke, na nosu pa ima vedno sončna očala. Kadar je mrzlo nosi kapo, sicer pa ne nosi pokrival.
-Karakter: Luke je zelo zaščitniški in nemiren. Ko vidi nevarnost naredi vse da bi najprej rešil družino, šele potem sebe. Do starejšega brata je prijazen, vendar pe vedno zaščitniški, do sovražnikov pa neusmiljen. Svoje moči ne bo izrabljal v zlobne namene, pogosto pa se igra z njimi. Rad se zabava in osvaja dekleta.
-Življenjski cilj: Zaščititi hoče prijatelje in družino.
-Stan: Samsi
-Hobiji: Karate, tek, odbojka, branje, varjenje napojev,...
-Družina: Oče: Leo Wyatt Halliwell, Beli Angel, 34 let. Mama: Piper Halliwell, Najmočnejša Čarovnica v vesolju (Power Of Three), 36 let. Teti: Phoebe, Najmočnejša Čarovnica v vesolju (Power Of Three), 36 let; Page, Beli Angel, najmočnejša Čarovnica v vesolju (Power Of Three), 34 let. Brat: Jasper, Beli Angel, 22 let.
-Šola: Alex se je šolal v Šoli Magije, v L.A.
-Predstavitev moči: https://www.youtube.com/watch?v=Nlx9BKM6CbU --> Predstavitev moči
https://www.youtube.com/watch?v=D1K4sJwD7sk -->Presvetljevanje
http://charmed.wikia.com/wiki/Christopher_Halliwell --> Predstavitev VSEH moči

-Življenjepis: Luke Halliwell se je rodil 20.12. v bolnišnici v L.A. očetu Leu ter mami Piper. Ima enega starejšega brata. Kot otrok je bil izjemno nagajiv in priden, ampak zelo zaščitniški. Vedno je on branil brata, nikoli ni bilo obratno. Ko je dopolnil dve leti je že znal uporabljati vse moči in nekoč je tako kot brat iz televizije presvetlil televizijsko napovedovalko. Z 6. leti je pristal na Šoli Magije, kjer je bil znan kot najuspešnejši študent, tam pa je bil tudi v šolski eliti, saj so njegovi starši premagali Triado. Z 14 je zaklučil šolanje in posvetil je življenje magiji. Od 15. leta piše Knjigo Snec in pomaga doma, tako bratu kot ostalim družinskim članom. Oče mu je povedal da ga je nekoč priklical iz prihodnosti, žal pa ga je ubil Demon, tako da ve kako je umreti.
Luke Halliwell
Luke Halliwell

Število prispevkov : 167
Join date : 22/04/2011
Age : 26

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu