RPG Charmed
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alvar Moore

2 posters

Go down

Alvar Moore Empty Alvar Moore

Objavlja  Alvar Moore Ned Apr 24, 2011 11:57 am

ALVAR MOORE
*smrt je del vsakdanjika*
Alvar Moore Willahollandwallpaper

OSNOVNO:
-Polno ime in priimek: Alvar Sienna Moore
-Starost: 18 let
-Domovina: Anglija
-Rojstni dan: 13. 1.
-Moči: Alvar je še posebej močna pri "miselnih močeh" kakor bi se jim lahko reklo. Poleg tega, da misli bere, jih lahko tudi nadzira in s tem pridobi popolno oblast nad človekom oziroma drugim bitjem. Seveda pa to niso njene edine moči. Poleg njih se lahko tudi teleportira in premika predmete z močjo svojih misli.
-Face Claim: Willa Holland

OSTALO:
-Izgled: Alvar je 18-letnica z, kakor bi se dalo reči, ravno pravšnjo postavo in ravno pravšnje višine. Njeni lase so temno rjavi, trenutno dolgi tam nekje do sredine hrbta. Njen obraz je ravnih in pravilnih linij, oči so precej velike in temno rjave barve, oziroma rdeče, ko uporablja svoje moči. Ko gre po ulici se za njo obrne marsikateri obraz, mogoče zaradi njenega videza, mogoče zaradi oblačil po vsej verjetnosti pa zaradi obojega.
-Karakter: Alvar največkrat opredelijo kot igralko. Njen igralski talent je namreč res izjemen, preslepila bi vsako bitje, pa če je še tako sumničavo. Ja, lahko se dela prijazno in uslužno, lahko deluje simpatično, vendar je vse to samo navzven. Na noter bo vedno ostala hladna, brez čustev, brez sočutja. Edina oseba, ki ji zaupa je ona sama, edina oseba, ki jo ima rada je ona sama. In zase bi resnično naredila karkoli. Vendar tega svojega pravega jaza nikoli ne pokaže. No ja, razen v podzemlju. Tam je precej dobro znana zaradi svoje "zlobe". In to je v podzemlju vrlina, ki jo resnično moraš imeti. Tam iz nje resnično sije moč in nevarnost. Marsikateremu demonu, pa naj je še tako zloben, se ob njej naježi koža.
-Življenjski cilj:zavladati svetu
-Stan: samska
-Hobiji: predvsem pobijanje in mučenje. Od navadnih hobijev, pa branje, pisanje, petje in ples
-Družina: Roselyn Moore in Joe Hall. Njena mama, ki je mrtva že več kot 10 let, je bila čarovnica. Njen oče pa je nekakšen vodja Tirad.
-Šola: Alvar je šolal kar njen oče.

-Življenjepis: Alvar je bila "napaka" kakor jo je poimenovala njena mama. Tega se je še precej dobro spominjala, čeprav je mamo zadnjič videla, ko je imela komaj 5 let. Vedno ji je govorila, da se je bi smela roditi, da je vse skupaj preprosto narobe in, da mora poskrbeti, da Alvarin oče ne bo izvedel zanjo. No, to ji ni preveč dobro uspelo, ravno na Alvarin rojstni dan, je namreč udrv v hišo in pobil vse, ki so bili v tistem času tam, vključno z njeno mamo. No pobil je vse razen Alvar. Njo je odpeljal na svoj dom in takoj pričel s poučevanjem. Njegovo glavno vodilo je bilo: ljubezen je za šibke. In s tem se je ona povsem strinjala.
Alvar Moore
Alvar Moore

Število prispevkov : 18
Join date : 24/04/2011

Nazaj na vrh Go down

Alvar Moore Empty Re: Alvar Moore

Objavlja  Luke Halliwell Ned Apr 24, 2011 12:29 pm

Dobrodošla Wink Lahko začneš pisati.
Luke Halliwell
Luke Halliwell

Število prispevkov : 167
Join date : 22/04/2011
Age : 26

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu